Speech 27 februari 2016 Pegida Nederland/Raffie Chohan

Goedemiddag vrienden in Amsterdam.

Mijn naam is Raffie Chohan, ik ben geboren in Indonesië uit een huwelijk van een Moslim en een Christenvrouw.

Hier staan we dan voor de tweede keer in Amsterdam. Burgemeester v.d. Laan zei op T.V. dat Pegida Nederland de DEMO netjes heeft aangevraagd. Jammer dat hij er niet aan heeft toegevoegd: Het geweld van stenen gooien en rookbommen kwam van de Antifa!

Het laatste nieuws om vluchtelingen onder te brengen in de V & D panden lijkt me niet zo’n goed idee met het oog op het winkelend publiek en de veiligheid. Mocht het Centraal Orgaan Asielzoekers en de Gemeente hier toe overgaan, dan is dat een foute beslissing.

Ik wil u wat vertellen over gastvrijheid. Vanuit diverse kanten wordt ons verweten dat wij niet gastvrij zijn tegenover vluchtelingen. Een van de kenmerken van de Nederlandse samenleving is gastvrijheid. Door de eeuwen heen heeft Nederland een traditie opgebouwd van een gastvrij land. Enkele voorbeelden daarvan zijn: de Spaanse en Portugese Joden die tijdens de inquisitie naar Nederland vluchten en prima integreerden in het Nederland van de 16e eeuw. De protestante Hugenoten die uit het katholieke Frankrijk naar het ruimdenkende Holland kwamen, de Belgen die in de 1e wereldoorlog met een miljoen naar Nederland vluchtten voor het oorlogsgeweld, de Indo’s die in de vijftiger en zestiger jaren naar Nederland kwamen op de vlucht voor de bendes van Soekarno. En weet u wat al deze groepen gemeen hadden? Aanpassingsvermogen en de kunst hun eigen identiteit vreedzaam in onze samenleving in te bedden. Een mooi voorbeeld? De Indische rijsttafel is een nationaal gerecht van Nederland dat zelfs bij staatsbanketten wordt geserveerd. De filosoof Baruch Spinoza die zo Hollands werd dat zijn beeltenis op het biljet van 1000 gulden stond. Volgens Spinoza was het onmogelijk de mens zijn vrijheid tot oordelen te ontnemen.

Een goed Hollands gezegde luid: Gasten en verse vis blijven slechts drie dagen fris. Hiermee wordt bedoeld dat gastvrijheid niet onbeperkt houdbaar blijft. Een goede gast respecteert de regels van zijn gastgever, van de herberg waarin hij verblijft. In de voorbeelden die ik hiervoor aanhaalde pasten de gasten zich aan en na een zeer kort verblijf in de “herberg Nederland” vonden zij zelfstandige woonruimte en gingen zij bijdragen aan de Nederlandse samenleving.

Nu komen er uit het Midden-Oosten ongenode gasten. Ongenode gasten die zich laven aan de gratis dis in “herberg Nederland”. Ongenode gasten die categoraal weigeren om zich aan te passen aan de normen en waarden van hun Gastgever. Ongenode gasten die onze gastvrije samenleving willen onderwerpen aan hun verwerpelijke ideologie, de Islam. Een samenleving die tot voor kort van ons allen was en nu exclusief door hen wordt gevorderd. Deze ongenode gasten worden momenteel door de linkse, socialistische meelijdindustrie in grote getallen in onze herberg geïmporteerd.

+/-71 jaar geleden zijn wij bevrijd van onze bezetters door jonge mannen uit het Westen. Vanuit het verre Amerika en Canada kwamen jonge mannen via het strand Frankrijk binnen. Na bijna één jaar vechten in Nederland verjoegen zij de bezetters. De vrijheid die wij 71 jaar geleden op een schaaltje gepresenteerd kregen staat vandaag de dag wederom op het spel. Vandaag de dag importeren wij tirannie. Een tiran is iemand die op een gewelddadige manier zijn alleenheerschappij aan anderen opdringt. De Islam is een ideologie die slechts de alleenheerschappij nastreeft, middels de invoering van de Sharia! De Islam is een ideologie die ons hart verwondt. Een ieder die dit tegenspreekt snapt de koran niet, die heeft er nog nooit kennis van genomen.

De Koran is na 14 eeuwen nog diezelfde ideologie zoals de duivel deze destijds aan Mohamed heeft geciteerd. In die ideologie is geen ruimte voor andersdenkenden. Er bestaat geen gematigde Islam, er is geen moderne Islam, er is geen verschil tussen een Moslim of een Salafist. Er is slechts één Islam die de hele wereld wil onderwerpen.

Momenteel is het aantal Islamieten in Nederland 12 procent. In deze stad is de islam de grootste “religie”. Hier vandaag in Amsterdam wordt gedemonstreerd door PEGIDA Nederland. PEGIDA is de verzetsbeweging tegen de Islamisering van Europa, ook wel het Avondland genoemd. Ik roep u dan ook op om samen met ons vreedzaam in verzet te komen. Teken bezwaar aan tegen de instroom van asielzoekers. Bezoek bijeenkomsten van uw gemeente en laat uw stem horen! Laat blijken dat u niet zit te wachten op inperking van onze vrijheid.

Tenslotte nog dit: Wat is er over van onze Democratie? Er is geen respect voor het volk en van samenwerking tussen politieke partijen is geen sprake. Wij zijn dit kabinet meer dan zat. Het is een hele linkse kliek. Als een politieke partij democratisch gekozen wordt door een meerderheid van het volk dan kun je hier niet omheen. Er moet een einde komen aan het cordon sanitair van de PVV. Ook ben ik van mening dat de Burgemeesters door het Volk gekozen moeten worden. Onze Regering moet het volk beschermen, dat is haar voornaamste taak en verantwoordelijkheid.

 

Vele incidenten, berovingen en verkrachtingen worden beschreven als gedaan door “lichtgetinte” mannen of verwarde mannen, en behoedzaam onder de multiculti tapijt geveegd.

 

Het vrije verkeer van personen betekent ook vrije

beweging van de Jihad. De Europese Unie is 100% verantwoordelijk en het breekt onze wetten.

Als we de Islamitische boten niet stoppen zal er ook niets veranderen. De Europese Unie voert barbaren en daarmee dus oorlog in en kan niet worden vertrouwd.

 

De Islam pleegt Taqiyya, en eist de dood aan niet-Moslims die zich niet willen onderwerpen.

Dit begrijpen onze politici en elites niet,

wanneer de Islam zegt dat ze in de naam van Allah alles willen overnemen.

 

En we zien recent het bewijs in Keulen, Parijs, Zweden en Helsinki en vele andere steden. De grens ligt bij geweld en wij, Pegida Nederland zijn tegen geweld. Domme mensen geloven in de Taqiyya uitleg, omdat ze weigeren de Koran zelf te lezen of zelf kritisch na te denken, en in plaats daarvan alleen tv-nieuws en de media voor waar aan te nemen. Ik vertel u, de NOS zijn geen journalisten meer, maar een stelletje ambtenaren die voor de linkse politici uit Den Haag werken! Het Westen heeft geen ruggengraat meer en gaat ten onder aan naïviteit, tolerantie en Islamisering.

 

Massaverkrachtingen vinden plaats in heel Europa. En alles gaat in de doofpot. Er komt misschien een tijd dat er geen demo’s meer mogen en dat er burgeroorlog uitbreekt met 2 kampen Links en Rechts. Dit wil ik voorkomen vandaar dat ik hier sta om u te waarschuwen, en een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

Ik hou namelijk van een vreedzaam en waardig protest. En toch ben ik bang dat het eens zal gaan escaleren als onze volksvertegenwoordigers niet luisteren naar het volk. Want wij zijn het Volk. Zeg mij na : Wij zijn het volk! Wij zijn het Volk!

 

Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik hoop dat u heden wel wat wijsheid naar huis neemt uit mijn betoog!

 

Dank u Amsterdam en tot een volgende demonstratie.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s