Speech 18 maart 2016 Badhoevedorp Pegida Nederland/Raffie Chohan

Welkom allemaal. Wij staan hier nu voor het Justitieel Complex Schiphol, en steunen Geert Wilders bij dit oneerlijke proces. Het lijkt wel een hetze. Anderen hebben wel ergere dingen gezegd, en zijn daarvoor niet aangeklaagd.

 

Samsom zei in 2011: Marokkanen hebben monopolie op geweld.

Hans spekman zei in 2008: We moeten Marokkanen vernederen.

Rob Oudkerk zei in 2002: Wij hebben hier ook Kut Marokkanen.

 

Wat deze heren gemeen hebben? Ze zijn allen van de PVDA.

Nou niet bepaalt mijn favoriete partij. Samen met de VVD hebben ze niet het beste voor met het Volk. Als regeringsleiders hebben ze de taak te zorgen voor onze veiligheid. Dat is hun voornaamste taak.

Van 1 januari tot en met 30 juni 2016 vervult Nederland voor de twaalfde keer het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Prioriteit is: een strategische agenda voor de EU in tijden van verandering. En wij staan voor enorme veranderingen nu.

 

Onze regering onder aanvoering van de PvdA is van plan om een luchtburg te beginnen tussen Turkije en de EU / dus ook Nederland! Zo wordt het de Islamitische Jihadisten heel erg gemakkelijk gemaakt om de immigratie Jihad te voeren, om hun uiteindelijke doel te bereiken. Onderwerping van Europa is één van de doelen van de Islam! Het uiteindelijke doel is de hele wereld onderwerpen! Hoe dom kan men zijn! MARK RUTTE wordt wakker! Bescherm onze kinderen en nageslacht!

 

En nu op vrijdag 18 maart 2016 staat Geert Wilders terecht. Smaad en laster, als burger kom je met zulke uitspraken niet zomaar weg. De heer Wilders wordt aangeklaagd voor de uitspraak “minder,minder” Joop van Riessen, ex-politie-commissaris Amsterdam zei, dat Wilders gemold zou moeten worden en z’n aanhang gedeporteerd. Hoe hypocriet wil je het hebben?

En Justitie reageerde niet. Het Openbaar Ministerie beschuldigt Wilders van belediging van een groep mensen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat. De Islam is altijd beledigd. De waarheid mag niet gezegd worden. Waarom komt mij dit zo bekend voor? Deze rechtszaak zal Geert Wilders veel publiciteit opleveren. Misschien dat publiciteit helpt bij nieuwe verkiezingen, maar we weten allemaal precies waar Geert Wilders voor staat. Ik citeer even deze zin van Geert: ‘De patriottistische lente begint overal, in Amerika en Frankrijk, Oostenrijk en Italië, Nederland en Vlaanderen. De winter van onze ontevredenheid is bijna voorbij.”

 

Het Roermondse Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk zegt dat Geert Wilders op weg is de nieuwe Hitler te worden, en Kuzu en Özturk vergelijken Wilders met een tumor die je moet bestrijden. Ach, zouden wij zulke uitspraken kunnen doen in Turkije? Daar ga je gelijk de bak in. Journalisten gaan de gevangenis in voor hun mening in Turkije.

 

De Turkse oppositiekrant Zaman is onder staatstoezicht geplaatst. De krant maakte direct een doorstart onder een andere naam. In Turkije en ook daarbuiten bestaan grote zorgen over de ingreep bij Zaman. De persvrijheid in het land staat er al langer onder druk. Zaman schreef geregeld kritisch over de regering van president Erdogan. En nu is de krant een regeringsgezinde koers gaan varen.

 

Ik wil wat vertellen over “Sippenhaft”. Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen in Nederland. De invloed van de Islam in onze linkse Regering is niet te onderschatten. “Sippenhaft” wil zeggen dat mensen hun baan kunnen kwijt raken als een familielid tegen de gevestigde orde is. De Regering dus. Hun invloed reikt ver.

Ook Stalin en Mao stelden familie van degenen die ze lieten oppakken niet terecht, maar legden hen gevangenisstraffen op, of in mildere gevallen werden familieleden niet vervolgd, maar raakten ze toch vaak hun baan kwijt. Krijgen we nu ook zulke toestanden in Nederland en wordt Nederland een Politiestaat?

 

Verleden week hoorde ik tot mijn verbazing Aboutaleb op t.v. zeggen: “Merkel is de leider van Europa” en ik zeg hoe kan je dit rijmen met “Als het je hier niet bevalt, dan rot je maar op” – En nu krijgt Angela Merkel een prijs van de Roosevelt Universiteit in Middelburg op 21 april. Dit gaat mijn verstand te boven! Hoe kan men een prijs geven aan een verraadster?

 

De dreiging die uitgaat van rechts-extremisten is ’nagenoeg verdwenen’. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals de Anti-Fascistische Aktie (AFA) en de KAFKA. Afa en KAFKA zijn zeer gevaarlijk. Afa schuwt geen geweld, dat hebben wij op verschillende Demo’s ervaren.

Wanneer AFA kennis heeft van een geplande demonstratie door anders denkenden, worden gemeenten benaderd en gewaarschuwd voor materiële schade die het gevolg kan zijn van dergelijke demonstraties. Schade is in de regel echter juist het gevolg van AFA’s tegendemonstraties.

Een bekende tactiek van links-extremisten is het ophitsen van allochtone jeugd om demonstraties van anders denkenden met geweld te verstoren. Ook worden plaatselijke politici onder druk gezet om demonstraties van anders denkenden te verbieden.

 

Wij van Pegida Nederland roepen juist elke keer weer op om geen geweld te gebruiken.

 

Vrienden, ik wil jullie bedanken voor jullie komst en voor het luisteren naar mijn speech. Tot de volgende Demo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s