PEGIDA NEDERLAND UTRECHT 8-11-2015

Speech Pegida Nederland 8 november 2015

 

Hallo Utrecht. Dit is de tweede DEMO van Pegida Nederland. Wij willen Dresden feliciteren met hun

eenjarig bestaan. De continuïteit van de wekelijkse DEMO’s in Dresden is bewonderingwaardig. Daar kunnen we een voorbeeld aan nemen.

 

Er wordt vaak gezegd dat Geert Wilders slechts de problemen benoemt, en niet met oplossingen komt. Ik vind dat de PVV wel oplossingen geeft echter niet wat de “policor politici” willen zien of horen! Grenzen sluiten en deïslamiseren zijn de oplossingen!

Ach, al de andere dhimmi partijen hebben geen oplossing voor dit probleem. En ondertussen komen er overal AZC’s.

 

Nederland heeft in totaal ongeveer 50 asielzoekerscentra verspreid over het hele land.

Als er feiten benoemd worden zegt men dit is angst zaaien. Hoe kunnen mensen zo blind zijn. Is het niet nu zo dat er slechts één partij is die de problemen benoemd en oplossingen aandraagt, en dat is de PVV.

 

Een motie is er ingediend door GroenLinks.

Er wordt gedebatteerd over dezelfde rechten die de asielzoekers krijgen. En wij, het volk, hebben plichten. De plicht om je eigen huur, zorgverzekering en eigen bijdrage te betalen, en nog veel meer.

Ik geloof niet dat Nederlanders gratis huur en zorgverzekering krijgen. Wie wordt hier nu gediscrimineerd?

 

Rutte zei dat de stroom vluchtelingen in de samenleving tot spanningen leidt. “Tegelijk zien we dat het in de meeste gevallen goed gaat. Ik begrijp dat mensen bezorgd, boos en emotioneel zijn. Kwaad worden mag, maar geweld of daarmee dreigen is uit den boze. Die grens mag nooit overschreden worden. Dat is volkomen onacceptabel. Van mensen en bestuurders blijf je af.”

Ik heb dit geciteerd van de heer Rutte.

Ook wij verafschuwen geweld. En ik ben het dan grotendeels met de woorden van de heer Rutte eens.

Zelf denk ik dat de heren in Den Haag, behalve de PVV, helemaal niet zo dicht bij de bevolking staan om te beseffen wat er speelt, hoe de mensen zich voelen als er een AZC in hun buurt komt of door hun strot wordt geduwd.

 

Moeders die bezorgd zijn om hun kleine kinderen, ouderen die niet zijn opgewassen tegen eventuele criminaliteit. De Samenleving die totaal verandert.

Scholen die extra geld nodig hebben om kinderen op te vangen die getraumatiseerd zijn, de taal moeten leren en niet gewend zijn aan de regelmaat van ons dagelijks ritme. Onze kinderen zijn opgegroeid met Sinterklaas en Kerstfeest, en een Suikerfeest zal dat zeker niet moeten vervangen. Natuurlijk kunnen ze dat thuis wel vieren.

 

In zwembaden en ziekenhuizen is het in Nederland algemeen normaal dat mannen en vrouwen bij elkaar kunnen. Heeft ook allemaal te maken met respect voor elkaar en omdat mannnen en vrouwen gelijk zijn.

Met het gevaar dat men denkt dat ik in herhaling val: een vrouw is zeker niet minder waard dan een man.

 

 

Dit is ook heel vreemd:

=================

Voordat die vluchtelingen hier kwamen zat de regering in de rode cijfers. Er zou en er moest bespaart worden! Allemaal langer werken, enz…. Denk aan de AOW leeftijd.

Toch wel raar dat voor de vluchtelingen er blijkbaar een geldkraan open gaat zoals we dat nog nooit gezien hebben. Er komen arbeidplaatsen bij. Plots is er werk genoeg, alleen spijtig dat deze alleen maar voor die vluchtelingen zijn! En de Nederlandse werklozen en daklozen worden niet geholpen.

 

Nu zijn er al 2.000.000 aanhangers van de Islam in Nederland en dat is ongeveer 12% van de bevolking. De Islamisering van Nederland is al

begonnen, met medewerking van de Nederlandse regering en de EU.

 

De asielindustrie is de kurk waar de Nederlandse economie op drijft.

De afgelopen weken is duidelijk geworden waar het broze economische herstel in Nederland vandaan komt. Extra banen in de bouw, advocatuur die meer omzet draait, oude hotels en bungalowparken die opeens omzet gaan draaien en lokale middenstand die opeens grote orders krijgen. De oorzaak? Het COA, dat is het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Het COA geeft volop opdrachten, aannemers gaan verbouwen, advocaten maken extra uren om formulieren in te vullen en procedures te starten, schoonmakers, cateraars allemaal krijgen zij opdrachten van het COA. Ook de locale middenstand vaart wel bij de komst van een AZC, bakkers, slagers, groenteboeren, allemaal leveren zij aan het COA. Ik geef ze geen ongelijk, na vele magere jaren gun ik het MKB ook een succesje. Waar ik wel aan wil appeleren is dat deze liefdadigheid niet betaald wordt uit de collectezak van de kerk, deze collecte wordt maandelijks bij jou en mij opgehaald. Onze belastingcenten worden rondgepomt om de meelij-industrie levend te houden. Deze meelij-industrie die volledig geïndoctrineerd is door de (extreem)linkse politiek. De meelij-industrie is samen met de asielkurk de aanjaagmotor voor onze broze economie. Niet de maakindustrie, niet de handel, niet de haven van Rotterdam of Schiphol, de asielkurk is waar de Nederlandse economie op drijft.

Wat links niet beseft is dat ze worden gebruikt door de Islam en zodra de Islam in de meerderheid is, GAAN OOK ZIJ ERAAN!! Zie Iran, Libië enz.

Links denkt dat ze zelf nooit slachtoffer zullen worden van de Islam. Deze naïeve gedachte zal snel ontkracht worden als er een meerderheid van de Islam ontstaat in Nederland. Over de verschrikkelijke Sharia zijn de meningen tussen de Islamieten verdeeld.

 

De Islam die de Westerse principes van vrijheid van meningsuiting gaan gebruiken om hun eigen ideologie in praktijk te brengen.

Zolang de Islam in de minderheid is zullen we ‘naast hen’ kunnen leven in een multiculturele samenleving. Omdat de Islamitische ideologie geen vrijheid van godsdienst kent zal er daarom ook geen multiculturele samenleving geduld worden.

 

Ook roep ik de politieleiding op om ons recht op demonstreren te waarborgen. De vorige keer, op 11 oktober, heeft u uw plicht verzaakt. Veel van onze medestanders mochten van u het plein niet op.

U liet zelfs toe dat tegendemonstranten onze demonstratie verstoorden, met geluid en rookbommen, waardoor de speech onverstaanbaar werd. Wij roepen constant op dat wij tegen geweld zijn, laat dan ook de tegendemonstranten niet toe. Uw taak is de wet te handhaven, en wij willen ook alleen gebruik maken van ons recht op vrije meningsuiting!

 

Ik was in Keulen op 25 oktober en al de demonstranten werden gefouilleerd, maar de ANTIFA niet.

Onbegrijpelijk, oké, dit is Duitsland. Maar op 11 oktober, bij de eerste DEMO van Pegida Nederland

hebben wij ook geen geluid gemaakt of rookbommen gegooid bij de tegendemonstranten.

 

 

Ik wil graag eindigen met de woorden van Machiel de Graaf:

 

“Zonder Islam zou Nederland een fantastisch land zijn”

 

Ik dank jullie voor je komst naar Utrecht.

 

 

 

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s