PEGIDA NEDERLAND ROTTERDAM 29-11-2015

Wij naderen 5 december en zoals we weten is Sinterklaas een kinderfeest, die al vele jaren voor veel vreugde zorgt bij klein en groot. Een onschuldig feest. Een feest die helemaal niks te maken heeft met discriminatie. Een Piet moet zwart zijn, zoals altijd al is geweest. Nu moet hij ineens groen of een andere kleur hebben. ONZIN. Ik ga nu even een klein gedichtje voorlezen:

 

Zie ginds komt een reddingsboot uit ’t Oosten weer aan.
Hij brengt ons véél moslims en ook de Koran.
Hoe huppelt het schaapje het dek op en neer,
Hoe waaien de boerka’s al heen en al weer.
I.S. staat te lachen
en roept ons reeds toe:
” Uw landje wordt het mijne,
de E.U. laat het toe,”

O lieve regering, maak uw volk vlug blij,
stuur die Islam Asielzoekers weer huiswaarts
En houdt Nederland bom- en Islamvrij!!!

 

En nu even serieus:

 

De maand december brengt ons behalve de kou ook weer terug bij wat er gebeurt is in oude en nieuw in de schilderswijk:

Tijdens de jaarwisseling van 2013/2014 werd de politie verrast door een buurtactie vanuit de Moskee in Schilderswijk: vanuit de As-soenah moskee gingen er honderden vrijwilligers met gele hesjes de straat op om de orde te bewaren. Dat was een zorgelijke ontwikkeling. Ik weet niet of u zich dat of kan herinneren?

Stelt u zich eens voor als vrijwilligers van een kerkgenootschap de straat op gaat om tijdens Oud en Nieuw in de buurt patrouilleren. Men zou toch vreemd opkijken. Dit is toch alleen de taak van de Politie? Er is immers toch een scheiding tussen kerk en staat? En daar wringt de schoen. Welke wet wordt er door een dergelijke groep gehandhaafd: de burgerlijke wet of de godsdienstige wet Sharia genaamd? We leven toch nog steeds in Nederland. En de Schilderswijk is op Nederlands grondgebied.

 

Na de aanslagen in Parijs gaat het leven gewoon door, althans zo schijn het te zijn. Maar schijn bedriegt. De mensen worden angstiger op straat.

 

De Franse openbare aanklager heeft gezegd dat twee terroristen die zichzelf opbliezen in Parijs via Griekenland hebben gereisd. Onderzoekers hebben dat op basis van vingerafdrukken geconcludeerd. De extremisten deden zich voor als vluchteling.

Om het moeilijker te maken voor jihadisten om Europa in- en uit te reizen, zal iedereen bij de buitengrenzen van de Europese Unie worden gecontroleerd.

De aangekondigde maatregelen komen een week na de aanslagen in Parijs. De terroristen verantwoordelijk voor het bloedbad konden zonder al te veel problemen Europa in- en uitreizen, hoewel enkele van de daders al door nationale politiekorpsen werd gevolgd.

 

Nu de buitengrenzen scherp gaan controleren zou een goede maatregel zijn maar intussen dwalen er al duizenden niet geregistreerde “vluchtelingen”door Europa. Zelf denk ik trouwens dat het grootste gevaar van de derde generatie geradicaliseerde moslim jongeren komt en die kunnen erg makkelijk aan wapens komen kijk maar eens naar het aandeel van die groep in de criminaliteit maar daar mag je niet op wijzen van onze dhimmi politiek correcte instanties. We mochten er nooit op wijzen dat het met die Islam aanhangers fout aan het gaan was.We zullen het wel merken.

En owee als we ze beledigen. Dan is het discriminatie. En elke confrontatie of discussie slaat dood met de beschuldiging: Je discrimineert.

 

Pegida is tegen geweld. En bij de laatste DEMO werd in de Media gezegd er waren 30 arrestatie, en daarbij wordt niet vermeld dat die voor algemeen AFA aanhangers waren. Zo krijgt Pegida een slechte naam. Want we zijn niet politiek correct.

 

De Moslimgemeenschap blijft stil. Ze zullen niet openlijk afstand nemen van de IS. Durft één van die zogenaamde kritische journalisten eindelijk eens echt in kaart te brengen op hoeveel steun de ideeën van IS bij onze moslim landgenoten mag rekenen? Ik hoorde dat de meeste moslim jongeren in sommige steden de aanslag op straat hebben gevierd. Dat nieuwsfeit van die feestvierende moslimjongeren haalden geen enkel policor journaal! Dat mogen wij namelijk niet zien, de islam mag van de policor overheid en media niet in een slecht daglicht komen te staan! Want islam staat volgens hen nog steeds voor vrede en liefde! Wij weten wel beter.

 

En in de tussentijd krijgt Nederland de een na de andere AZC. Men voorziet niet dat een AZC zo veel negatieve invloed heeft zijn omgeving. Huizen worden minder waard. Ouders zijn bezorg om hun kinderen, niet allen voor hun veiligheid, maar vooral wat voor invloed dit heeft op de toekomst van onze eigen jeugd. Denk aan de getraumtiseerde kinderen die op onze scholen komen. En dan praat ik nog niet eens over het geld dat besteed gaat worden aan extra scholing en taallessen. En onze vrouwen en dochters kunnen die nog veilig over straat met een korte rok?

 

 

 

De jihadisten roepen op de Westerse cultuur te vernietigen. Zeer ervaren mensen van Islamitische Staat en van Al-Qaida ontwikkelen geïmproviseerde explosieven die bijna niet te detecteren zijn op vliegvelden. Dit was het geval met het Russische vliegtuig, waarbij hoogstwaarschijnlijk jidadisten werkzaam op het vliegveld zo’n bom hebben binnengesmokkeld en de gevolgen hiervan zijn u allen bekend, namelijk het Russische vliegtuig in de Egyptische Sinaï-woestijn.

Turkije heeft afgelopen dinsdag een Russisch gevechtsvliegtuig neergehaald dat het Turkse luchtruim bij de Syrische grens had geschonden. Twee piloten daalden met een parachute in het gebied neer. Een van hen is gevangengenomen door Turkmeense strijders in Syrië. Het lot van de ander is nog onbekend.

Dit gaat Putin niet pikken!

 

Politie en het leger zijn er voor de preventie van terrorisme, maar ook de politiek moet haar verantwoordelijkheid dragen. Wie zorgt er voor onze veiligheid? Ook hier hebben wij een eigen verantwoordelijkheid, bedenk wat je zelf kan doen.

Er komt een moment dat Europa klaar is met de islam, want

Europa heeft wél een keus. Dan wordt angst vervangen door de noodzaak een keuze te maken.

Dat is heel jammer voor de goedwillende Islamvolgers. Angst is sowieso een slecht raadgever. Maar vele duizenden voormalige strijders van IS overspoelen Europa. Je moet wel heel naïef zijn als je denkt dat dat geen invloed heeft op onze samenleving.

 

Ons land wordt één groot maatschappelijk welzijnscentrum voor de Islam, en deze meest vredelievende ideologie brengt onze westerse invloeden en vrijheden om zeep.

 

Steeds meer Islamaanhangers komen in de Nederlandse politiek. Dus bij bestuurlijke functies, waar het om Nederlands recht gaat,

waar is hun loyaliteit? Bij Nederland en Nederlanders of bij hun geloof? De islam eist van al haar volgers totale loyaliteit! De hele wereld moet onderworpen worden aan de islam.

 

Ik heb ooit in Duitsland een folder uitgedeeld over de Sharia, na grondig onderzoek met feiten.

Dit zal ik op een volgende DEMO weer doen. Maar daar de waarheid erg hard is en voor sommigen als beledigend wordt opgevat, doe ik het vooralsnog niet. Ik zwicht niet voor de Islam maar meer uit eigen veiligheid.

 

Geschiedenis leert ons dat na onze Pim Fortuyn, wij eigenlijk niks hebben bijgeleerd. Nu is het de PVV die als enige ons belang behantigd. En hopelijk blijven de zetels stijgen. We moeten proberen positief te blijven. Vanzelfsprekend zal ik niet de enige zijn die niet blij is met dit Kabinet. Van mij mag het vallen. Liever gisteren dan morgen!

 

Als laatste zou ik willen weten welke banden de PVDA en GroenLinks precies hebben met de antifascistische actiegroep AFA.

De Internationale Socialisten, die een maand geleden een tegendemonstratie op het Janskerkhof in Utrecht hielden toen Pegida op het Vredenburg in Utrecht mocht protesteren, achten zichzelf vredelievender dan AFA, maar vinden het geen probleem met de radicalere club op te trekken. ,,We zullen er alles aan doen om te voorkomen dat Pegida hun racistische geluid laat horen,” zegt woordvoerder Auke den Otter. Ik ben zelf van buitenlandse afkomst! Hoezo is Pegida dan racistisch? En islam is geen ras maar een ideologie. Utrecht Bekent Kleur is weer een initiatief van de Internationale Socialisten, waarbij ook politieke partijen als GroenLinks en PvdA zich hebben aangesloten. Dit staat in het AD. Ik citeer het slechts. Mensen dit is verraad en het stinkt!!

 

Ik dank jullie allemaal voor het komen naar Rotterdam en een veilige terugreis naar huis!

 

Links-radicale actiegroepen allemaal verbonden met AFA

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s