SCHANDE!

Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa
11-08-2015 15:02- in Algemeen Nieuws, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot
Interviews met Afrikaanse asielzoekers die openlijk erkennen nergens voor te vluchten, maar enkel voor de rijkdom hier te komen – Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoekers

Als de immigrantenstroom uit Afrika en het Midden Oosten niet snel wordt gestopt zal er over 10 jaar niets meer over zijn van onze sociale zekerheid, die dan onbetaalbaar zal zijn geworden.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond heeft bevestigd waar de gewone Europeaan al heel lang bang voor is, namelijk dat de massale toestroom van vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten onze levensstandaard en sociale zekerheid bedreigt. Onlangs schreven we al dat die ondermijning van onze samenleving, cultuur en welvaart juist exact is waar zowel de VN als de EU op uit zijn.

‘De Europese Unie kan geen miljoenen mensen opnemen die een nieuw leven zoeken,’ zei Hammond, voormalig economisch manager en oud minister van Verkeer en Defensie, tegen de BBC. ‘Dat is geen houdbare toestand, omdat Europa zich niet kan beschermen en zijn levensstandaard en sociale structuur niet overeind kan houden als het miljoenen migranten uit Afrika moet opnemen.’

Hammond ziet maar één oplossing: de EU moet de (meeste) asielzoekers terugsturen. Daarmee doorbrak hij een van de grootste taboes in Europa, waar de media de miljoenen immigranten uitsluitend als arm, bang en zielig voorstellen. Afrikaanse migranten geven toe enkel voor rijkdom te komen

Dat het leeuwendeel van hen uitsluitend om economische motieven naar Europa komt mag beslist niet worden geschreven, laat staan dat interviews als deze (2) op het journaal worden getoond, waarin journalisten enkele vluchtelingen in Calais vragen hoe ze aan het geld voor hun reis waren gekomen, en waarom ze zulke dure horloges dragen*.

* Omdat, zoals we eerder dit jaar al vaker schreven, alleen de mensen met geld –veelal criminelen- bij de mensensmokkelaars een ‘ticket’ naar Europa kunnen betalen, en de echte hulpbehoevenden achterblijven.

De jonge mannen uit Soedan, Eritrea en Syrië geven zelfs zonder enige schaamte toe dat het ze helemaal niet gaat om veiligheid, maar omdat er in Europa –en volgens hen vooral in Groot Brittannië- goed voor hen gezorgd wordt. Op de opmerking van een journalist dat de Engelse bevolking bepaald niet op hen zit te wachten, antwoorden ze dat dit hen niet interesseert. (2)

Razzia’s om illegalen op te pakken
De eurocraten in Brussel hebben er met hun regels voor gezorgd, dat de lidstaten nauwelijks asielzoekers mogen terugsturen. In Groot Brittannië beginnen de problemen met de enorme stroom voornamelijk islamitische immigranten het land echter boven het hoofd te groeien, zozeer dat de minister van Migratie James Brokenshire werkgevers heeft gedreigd met keiharde maatregelen als zij illegalen aan het werk stellen. De regering plant zelfs ‘razzia’s’ bij bouw- en schoonmaakbedrijven, waar op grote schaal goedkope illegalen worden ingezet.

Waarschuwingen vrijheidspartijen bewust genegeerd
De bekende politicus Nigel Farage van de Britse Onafhankelijkheidspartij UKIP waarschuwt al jaren dat de welkomscultuur in Europa en in zijn eigen land zoveel migranten zou aantrekken, dat de structuur van onze samenleving permanent zal worden ondermijnd en onze sociale zekerheid onhoudbaar zal worden en zal instorten. Dat zal armoede, chaos, gewelddadige protesten en mogelijk ook opstanden en op den duur zelfs burgeroorlogen kunnen veroorzaken.

Jarenlang zijn Farage en zijn gelijkgestemden in Europa –denk aan Geert Wilders en Marine Le Pen- als ‘populisten’ weggezet en zwart gemaakt, genegeerd en uitgekotst door de Europese gevestigde orde, die de grenzen juist nog verder openzette om het grote, in 2012 openlijk aangekondigde VN-plan om van onze landen ‘multiculturele staten’ te maken, uit te voeren.

Middagje IKEA: doodgestoken door asielzoekers
Dit ‘grootse’ visioen begint echter totaal uit de hand te lopen. Zo is bijna overal waar veel immigranten wonen de criminaliteit geëxplodeerd. Gisteren staken twee asielzoekers uit Eritrea in een IKEA vestiging in Zweden –het land dat dankzij het socialistische pro-immigratiebeleid in de verkrachting top-3 van de wereld belandde- volstrekt willekeurig een 55 jarige Zweedse en haar 28 jarige zoon dood. Op de hen zo bekende extreme politiek correcte wijze verklaarden de autoriteiten dat de asielzoekers ‘geen politieke motieven’ hadden. En natuurlijk werd er weer gesproken over ‘verwarde’ mannen.

Kortom: dit gaat overal in heel Europa gebeuren, en gebeurt nu al, maar wordt door de massamedia ontkent, omdat enkel als de daders van misdaden blank en Europees zijn de voornamen nog worden vermeld. Waardoor de gewone burger er inmiddels bijna vanzelfsprekend vanuit kan gaan dat in 9 van de 10 gevallen waarbij dit niet gebeurt de dader een immigrant is.

Als een middagje IKEA nu al niet meer veilig is, hoe zal ons leven er dan over 10 jaar uitzien, als het aantal gelukszoekers uit Afrika en het Midden Oosten is opgelopen naar vele tientallen miljoenen?

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s