DIT ZOU MIJN SPEECH ZIJN GEWEEST OP ZATERDAG 28 FEB. 2015 IN GOUDA!!

Raffie Chohan, Dutch Defense League

=============================

Door Joost Niemöller

Morgen zou er een demonstratie tegen de bouw van een megamoskee gehouden worden in Gouda. Die demonstratie is afgeblazen. De bedreigingen vanuit moslimkant waren te groot. Moslims dreigden onder andere de gangen bij het nabijgelegen station af te sluiten. Verder had ook extreemlinks aangekondigd de ‘demonstratie’ tegen te werken. De Facebook pagina van het organiserende Pro Patria was ineens afgesloten. Aanvankelijk zou er nog sprake zijn van een korte, door de politie vastgestelde, route door Gouda. Maar dat mocht uiteindelijk niet. Te gevaarlijk. Er zou alleen voor het gemeentehuis gedemonstreerd worden.

In Gouda, zo klinkt uit kringen van de omwonenden bij de moskee, is de beveiliging inmiddels sterk toegenomen. Men zag de demonstratie met angst en beven tegemoet:

‘13.00 – 15.00 blokkering van het station door Moslim Defense League. Moeders van jonge gezinnen die niet over straat durfden te gaan, bang voor een slagveld dat kon worden veroorzaakt, en haar kindjes niet te willen blootstellen aan geweld. Onmogelijkheid voor burgers om te reizen met de NS. Geen woord van de burgemeester voor beveiliging bij de Voormalige Prins Willem Alexander kazerne, waar het toch uiteindelijk om te doen is allemaal.’

Een van de deelnemers aan de demonstratie, Raffie Chohan (zie foto) wilde daar een speech houden, waarin ze onder andere uiteenzette wat haar bezwaren waren tegen de geplande megamoskee. Die toespraak zal daar dus niet gehouden worden. Zo is het inmiddels gesteld met de vrijheid van meningsuiting in dit land.

Hieronder de tekst van de speech die niet mocht.

DIT ZOU MIJN SPEECH ZIJN GEWEEST OP ZATERDAG 28 FEB. IN GOUDA!!

GOUDA 28/2

Hallo allemaal. Fijn dat jullie gekomen zijn op deze zaterdag. Allereerst wil ik jullie even vragen voor de goede orde om de aanwijzingen van de Politie te respecteren, geen alcohol te drinken en geen vuil op de straat te gooien. Zijn er mensen die in Gouda wonen? Laat je even horen!!………….
Belangrijke redenen om Gouda te kiezen is de voorgenomen ingebruikname van een kazerne voor de salafistische gemeenschap.
De impact op de buurt is te groot.
De geplande moskee is te groot en het plan te omvangrijk. De impact op de buurt zal enorm zijn.

Het college van Burgemeester & Wethouders heeft reeds in 2012 diverse alternatieve locaties aangedragen. Al deze locaties zijn door het moskeebestuur afgewezen. Waarom moet aan deze locatie worden vastgehouden? Het college van Burgemeester & Wethouders lijkt niet te kunnen motiveren waarom de andere locaties niet goed genoeg zijn.

Er is onvoldoende verkeersonderzoek gehouden en de verkeersveiligheid van met name de vele fietsende scholieren is in het geding. In het bestaande onderzoek worden bestaande problemen gebagatelliseerd en zijn omliggende scholen niet geïnformeerd.

Vanuit de Tweede Kamer is grote zorg geuit over de financiering van de moskee. Dit blijkt wel uit meerdere Kamervragen. Vreemd genoeg heeft de gemeente Gouda wel een forensisch onderzoek naar de financiering laten uitvoeren maar blijven de resultaten van dit onderzoek geheim.

De megamoskee kan 1500 bezoekers herbergen maar waar moeten die vandaan komen? De bestaande moskeeën blijven immers gewoon geopend. Bovendien zijn diverse groepen moslims in Gouda ook tegen de bouw van deze megamoskee.
De Arkgemeenschap in Nederland is gevestigd in Gouda. Er zijn twee kleinschalige woonhuizen voor mensen met een verstandelijke beperking.
De Ark is al twaalf jaar op zoek naar geschikte woonruimte en heeft nu weinig andere keuze dan zich bij onvrijwillige samenwerking met de moskee neer te leggen.
De gemeente zou geen enkel financieel risico mogen lopen, . maar over de financiële gevolgen is nog zo weinig duidelijk dat het vrijwel onmogelijk is dat de gemeente hierin geen enkel risico loopt. Wat juridisch risico betreft: de omwonenden gaan zeker juridische stappen nemen als de gemeente deze plannen doorzet.

Na het incident in Parijs trokken wereldleiders massaal naar Parijs om hun medeleven te betuigen. Zo ook Rutte, maar teruggekomen verklaarde hij : “Wij zijn niet in oorlog met de Radicale Islam”
Dit is zeer tegenstrijdig om aan de ene kant je meningsuiting te verdedigen en daarna zoiets te beweren.

Ook Angela Merkel verklaarde: “Islam gehört zu Deutschland”

Volksvertegenwoordigers moeten de burgers beschermen. Dat is hun verantwoordelijkheid. En wij moeten nu beter stemmen. En wel op een partij die wel de veiligheid van Nederland probeert te waarborgen. Minder Islam, minder emigratie en minder geweld.

De bloedige aanslagen in Parijs van salafistische islamieten waren schokkend. Maar waren ook te verwachten. Het past namelijk in een lijn van aanslagen. Madrid, Londen, New York,Bali en nu ook Parijs. De afgelopen maanden waren de tekenen al duidelijk voor de mensen die het wilden zien. Er werden met auto’s diverse aanvallen uitgevoerd op kerstmarkten en door heel Europa werden agenten aangevallen op straat. Grafschendingen, bedreigingen ga zo maar door.
Bij die solidariteitsmanifestaties werd het voortouw genomen door dezelfde politici, die de opbouw van de salafistische jihadstructuren in ons land geen strobreed in de weg leggen.

Enkele voorbeelden van deze opbouw?
In onder andere Rotterdam hebben verschillende moskeeën illegale internaten opgezet. Hier wordt aan kleine kinderen lessen over de koran gegeven en andere bijlessen. De internaten bleken brandgevaarlijk. In figuurlijke en letterlijke zin. Vanuit het PvdA bestuur werd de andere kant opgekeken. In de Rotterdamse wijk Feijenoord werd een ambtenaar zelfs ontslagen omdat hij er vragen over bleef stellen. Omdat hij zijn werk deed.
In Rotterdam, maar ook in andere steden, mogen salafistische haatimams de jeugd komen opzwepen voor de meest radicale stroming in de islam, het salafisme. De salafistische predikers roepen meestal niet openlijk op tot geweld, maar de AIVD beschouwt de salafistische stroming toch als ongewenst. De boodschap die deze imams verspreiden zijn volgens de dienst onverdraagzaam en radicaliseert jongeren.

Er staan al tientallen salafistische moskeeën in ons land. Een voorbeeld hiervan is de As Soenna Moskee in de Haagse Schilderswijk. Volgens een bericht van de AIVD werden tientallen jongeren hier geradicaliseerd onder druk van de preken van Sjeik Jneid Fawaz. De islamitische straatsoldaten vielen een mars van Pro Patria aan afgelopen zomer, mede opgezweept door de Haagse raad zetelende salafistische partij, Partij van de Eenheid van Arnoud van Doorn. Dit is dezelfde partij waar de voorman de opmars van de Islamitische Staat roemde.

Op Oud & Nieuw liepen er 150 mannen als een sharia politie van deze moskee door de Schilderswijk om ‘de orde te handhaven’. Normaliter een taak waar de politie het monopolie op heeft, of behoort te hebben. De Haagse VVD burgemeester, Jozias ‘er is niks aan de hand!’ van Aartsen, vond dat blijkbaar een goed idee. De vrijwilligers van de sharia politie kregen zelfs VVV bonnen voor hun ‘goede werk’. Als je salafisten politiewerk laat doen, dan legitimeer je de overdracht van bevoegdheden naar dit salafistisch bolwerk. Dit is slechts 1 van de salafistische moskeeën in ons land.

Toch staat er weer een nieuwe salafistische moskee in de planning. Deze maal in Gouda voor de 1500 salafisten uit de kaasstad en omgeving. Dat het geld voor deze barak wordt verzameld door haatimams uit het Midden Oosten is blijkbaar geen belemmering. Een nieuw rekruteringscentrum voor het salafisme en de jihad. Om de hoek bij drie middelbare scholen. De gemeenteraad is in meerderheid tegen, de bevolking is tegen. Toch moet die moskee er komen van het college van burgemeester en wethouders in Gouda.

Jihadisten die terugkeren van de strijd in het Midden Oosten krijgen met voorrang een baan en een woning. In de hoop dat ze zich rustig houden. De vele aanslagen de afgelopen maanden bewijzen de naïviteit van deze gang van zaken. De regering heeft het krampachtig over iets minder dan 200 jihadisten. Realistische onderzoekers hebben het over ruim 500 jihadisten. Deze jihadisten zijn slechts een symptoom van de salafistische stroming.

Van de jonge Turkse Nederlanders geeft 87 procent aan dat het goed is dat groepen als IS zorgen voor verandering in het Midden-Oosten. Bij de jonge Marokkanen keurt veertien procent het geweld tegen ongelovigen goed. 26 procent van hen vindt het goed dat groepen als de IS zorgen voor verandering. Dan hebben we het dus over honderdduizenden mensen in Nederland die de Islamitische Staat wel een goed idee vinden. Schrikbarend !!

Na de gebeurtenissen in Kopenhagen, even dit: Gehandicapte islamitische allochtone kinderen kosten Deense gemeenten miljoenen. In Kopenhagen alleen al, is het aantal gehandicapten islamitische kinderen gestegen met in 100 procent in 10 jaar.
De verklaringen zijn vele: Meer gehandicapte kinderen overleven. Maar het blijkt ook dat islamitische immigranten meer gehandicapte kinderen hebben dan Denen.
Een groot deel van de reden is te wijten aan de vele neef-nicht huwelijken onder moslims. En de massieve inteelt is wereldwijd.

Niemand weet wat de toekomst brengen zal, maar de PVV leider Geert Wilders heeft een missie, een hele duidelijke heldere visie over waar het naar toe moet met Nederland, heeft concrete en haalbare doelstellingen, heeft een naar mijn mening zeer goed uitgedachte en doordachte strategie, en laat zich ondanks alle tegenwerking, de tegenslagen, de zeer moeizame persoonlijke levensomstandigheden in verband met zijn persoonlijke veiligheid niet uit het veld slaan.

En wij?? Wij gaan 18 maart allemaal op de PVV stemmen.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s